Новости в играта
#81 Removed user 26.01.2015 20:45
Red chili peppers
126 Posts

и какво ще ги правиш тези 34 годишни играчи като им падат показателите,аз лично не бих играл с толкова стари футболисти .

#82 Removed user 27.01.2015 00:46
Ladybugs
9 Posts

Както се каза и по-рано...Кой според теб ще вземе да кажем 14-15 годишен, да го развива и да набива левро след гъза му, като след сезон-два ще го загуби...не виждам смисъла да дам било то кредит или левро за играч, от който няма да направя печалба. Има и добри 35-ци, но като цяло идеята за наем, колкото повече я мисля, толкова повече започвам да губя интерес към нея...

#83 Removed user 27.01.2015 09:55
wimbledon
6 Posts

Няма да е лошо и да се уволняват автоматично играчи на определена възраст.Не е реално да има играчи в отбори на по 48-60 години.Знам , че е избор на менеджера, ама трябва да има някакъв възрастов таван.Подкрепям и идеята за Б отбор , който да започва от най-долната дивизия, за да се обиграват играчите.Може да се направи със записване и определена такса.Примерно който иска да пусне Б отбор в лигата да заплаща определен кредит(според лигата в която ще участва) всеки сезон.

#84 Removed user 27.01.2015 11:28
Red chili peppers
126 Posts

<blockquote><h3>Rockers написа:</h3>Както се каза и по-рано...Кой според теб ще вземе да кажем 14-15 годишен, да го
развива и да набива левро след гъза му, като след сезон-два ще го загуби...не
виждам смисъла да дам било то кредит или левро за играч, от който няма да
направя печалба. Има и добри 35-ци, но като цяло идеята за наем, колкото повече
я мисля, толкова повече започвам да губя интерес към нея...</blockquote>
Като вземеш играч под наем ще му плащаш само заплатата както е в реалния футбол но както казах идеята трябва да се доизпипа а и както виждаш никой не те кара да купуваш какъвто и да е играч нали така?Става въпрос за новости в играта по тая причина малките отбори като мен ще печелят когато развиват малки таланти и когато те се върнат в отбора примерно да се получава като бонус за лоялно развитие на играча 10-15% от неговата максимална/средна цена ако той струва 500 000 след като се върне ние да получаваме 20-30 000 кредит от цената която струва за по висока цена повече кредит.:)

#85 Removed user 27.01.2015 20:03
Falcons
1014 Posts

Ако ще има играчи поднаем,нека те да са уволнени играчи от отборите.Пример аз уволнявам играч на 28 години с коефицент 100.Нека влизат в някаква страница както на суперталантите,и ако вземеш играч за 5 сезона да е само с левро и да отиват за развиване на играта.Така ще има по малко задни игри с тези играчи

#86 Removed user 27.01.2015 20:42
Red chili peppers
126 Posts

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Ако ще има играчи поднаем,нека те да са уволнени играчи от отборите.Пример аз
уволнявам играч на 28 години с коефицент 100.Нека влизат в някаква страница
както на суперталантите,и ако вземеш играч за 5 сезона да е само с левро и да
отиват за развиване на играта.Така ще има по малко задни игри с тези играчи</blockquote>

Тези така наречени уволнени играчи се наричат свободни агенти приятел а не под наем като е уволнен и не е в даденият отбор как ще го вземеш под наем ?Тогава става свободен агент отбори решили да се освободят от правата му поради ненужните му услуги отиват в графата "Свободни Агенти" а играчи под наем точно като в реалния живот пак играчи които не искаш да ги уволниш но на тоя етап не ти трябват да влизат в графа"Играчи под наем" .

#87 Removed user 27.01.2015 21:07
Falcons
1014 Posts

Това с играчите под наем е една толкова беззмислено че няма накъде(бях написал по-рано.Но понеже продължавате на тая тема дадох по реално предложение.Зашото НИКОЙ няма да вземе играч да го развива няколко сезона и после да му го взематТова е игра.Ти каде си взе "свободен играч"И чети внимателно.Никаде не съм казал че ще взимаш от отбор ирач под наем.

#88 Removed user 27.01.2015 21:14
Red chili peppers
126 Posts

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Това с играчите под наем е една толкова беззмислено че няма накъде(бях написал
по-рано.Но понеже продължавате на тая тема дадох по реално предложение.Зашото
НИКОЙ няма да вземе играч да го развива няколко сезона и после да му го вземат.И
ще те помоля недей да ми обясяваш кое е свободен агент и кое не е.Много добре
знам как е в реалния футбол.Това е игра.Ти каде си взе "свободен играч"И чети
внимателно.Никаде не съм казал че ще взимаш от отбор ирач под наем.</blockquote>

Това,че ти не одобряваш предложението и не би си купил играч под наем не значи,че другите не биха нали се сещаш,че аз ще дам примерно левро или кредит за да го взема под наем а след като той се върне този кредит да ми бъде възстановен.Или може би това пропусна да го прочетеш?Искате нови идеи новости ето Ви.Не може всичко да се въвежда само и само ако на вас ви хареса.Като имате толкова добри идеи за това играта е замряла,прочел съм достатъчно теми и съм забелязал,че рязко заради някои отбори рейтинга на играта е паднал.Нищо лично към теб или админа но направете нещо което да надъха малките отбори защото аз сега влизам в играта и гледам всеки ден загуби с по 6+ гола на мач ! Това нормално ли е според теб? как да продължа да играя като в края на сезона головата ми разлика е примерно 30 към 150....?нормално да се отказваме новите напът съм и аз да сторя това :)

#89 Removed user 27.01.2015 21:32
Falcons
1014 Posts

То всеки нов го бият както и мен в началото.Но иска работа не става за един ден.И стига с това аз съм нов.Аз кат почнах никой ни ми и помогал.И като вземеш 5 играчи под наем на по 15 години много ще се развиеш.Или ще вземеш 5 ма с коефицент над 400 и ще станеш шампион.

#90 Removed user 27.01.2015 21:36
Red chili peppers
126 Posts

Ти си почнал малко след големия рестарт които е бил 2007 година а ти си регистриран 2008 и от тогава насам играта се е променила доста и със сигурност ти е било в пъти по-лесно да се бориш с отбори на 1 година от колкото с отбори на 7-8 години :)